Posvet 2022

Posvet je prva akcija v letu, ki je namenjena vsem prostovoljcem v rodu. Načrtovali smo skupno taborniško leto, večje in manjše akcije za MČ-je, GG-je in PP-je. Mi se že veselimo letošnjega leta in verjamemo, da bo polno čudovitih akcij.

Posvet je letos potekal od petka 23. do nedelje, 25. 9. 2022, v taborniški koči puščava na sv. Joštu. V petek smo se zbrali na železniški postaji, kjer smo se peš odpravili do doma, po poti pa so nas spremljali mnogokateri izzivi. Zvečer nas je čakala večerja ter družaben večer ob igrah in kitari.

Sobota je bila bolj posvetovalna. Naredili smo letni načrt in zastavili akcije, ki se bodo med letom dogajale za MČ-je, GG-je ter naše prostovoljce, PP-je, RR-e in grče. Prva akcija nas čaka že kmalu! Jesenovanje bo letos od 29. 10. do 1. 11. v Bavšici. Seveda med sestankovanjem ni zmanjkalo časa za odlično hrano ter razne igre.

V nedeljo pa nas je v sklopu projekta evropskega leta mladih prišla obiskat Nina iz Mladinskega centra Zagorje ob Savi, ki je za nas pripravila zanimivo delavnico opazuj, izkusi in vključuj. Skupaj smo naslovili pereč problem današnje družbe, socialna izključenost. Verjamemo, da bo delavnica prav prišla vsakemu vodniku.

Slike so že objavljene v galeriji!

Na galerijo