Pozdravljeni,

kljub ukrepom, ki veljajo zaradi epidemije Covid – 19, vas vabimo na 20. tradicionalno čistilno akcijo OČISTIMO KRANJ 2021 – Kranj ni več usran, ki jo organizira Zveza tabornikov občine Kranj skupaj z Mestno občino Kranj.

V kolikor bodo razmere glede epidemije omogočale izvedbo akcije, bo ta v soboto, 27. 3. 2021, v dopoldanskem času. Na akciji bodo veljala pravila in ukrepi, ki so in bodo dani s strani štaba CZ MO Kranj v zvezi z epidemijo Covid – 19. Rezervni termin za čistilno akcijo je sobota, 8. 5. 2021.

Namen akcije je, da se na celotnem območju MO Kranj očisti drobna nesnaga, ki se je nabrala. Pri čiščenju nam bo v pomoč zbirnik (zemljevid) najbolj kritično onesnaženih točk v MO Kranj. Čistili bomo v skladu z navodili Komunale Kranj in občinskega štaba CZ MO Kranj.

Če se boste odločili za čiščenje področja, ki obsega vašo krajevno skupnost ali vaše področje delovanja, nam to prosim sporočite na spodnji elektronski naslov, da uskladimo podrobnosti.

Sporočite nam:

  • Koliko oseb pričakujte?
  • Kje boste čistili?
  • Morebitno pomoč usposobljenih članov CZ MO Kranj zaradi zahtevnega čiščenja ali varovanja udeležencev ob vodotokih.

Vašo udeležbo potrdite do torka, 9. 3. 2021, vodji akcije Klemenu Marklju na elektronski naslov: ocistimokranj@gmail.com. Ob pravočasni prijavi bomo taborniki poskrbeli za rokavice, vrečke za smeti, odvoz odpadkov, malico in priložnostno darilo.

Lep taborniški pozdrav!