Članarina za leto 2020/21

 

Ja, pri tabornikih ni treba kupiti rutice, svojega šotora, svojega noža, plačevati mesečnih vadnin … Tudi zato je taborništvo ena najugodnejših (če ne najbolj ugodna) dejavnosti mladih. Že lani smo uvedli minimalno (35 €), priporočeno (50 €) in podporno (70 €) letno članarino. Sistem smo postavili tako, da bodo članarino lažje plačale tudi finančno šibkejše družine, priporočena pa ob že naštetih ugodnostih še vedno omogoča tudi tedenska srečanja za manj kot evro na srečanje.

VEČ:

Taborniška društva smo nepolitične, nevladne organizacije, ki v svoje vrste sprejemamo kar se da širok krog ljudi, ne glede na osebne okoliščine posameznika, njegovo veroizpoved, raso, barvo kože ipd. Že vrsto let se z možnostjo obročnega plačevanja akcij in subvencioniranja tabornin, z družinskim popustom za drugega otroka v družini, prodajo podpornih rutic in podobnimi ukrepi trudimo, da bi se našega programa lahko udeleževali vsi mladi, ne glede na materialni status. Omogočamo vam plačilo treh različnih višin članarin:

  1. minimalna članarina znaša 35 evrov in je namenjena tistim, ki zaradi slabše finančne situacije težko plačajo več;
  2. priporočena članarina znaša 50 evrov in zanjo menimo, da jo bo lahko plačala večina članstva;
  3. podporna članarina v višini 70 evrov društvu omogoča izvedbo nekaterih dodatnih socialno naravnanih aktivnosti in nakup dodatne opreme.

ZA VEČ INFORMACIJ O ČLANARINI IN PODATKE O PLAČILU PRITISNITE TUKAJ