Taborjenje 2018

Zaključek tabora (nedelja, 15. 7.)

Letos bomo tabor zaključili z dnevom staršev, tako da prevoz otrok domov ne bo organiziran, saj jih vi pridete iskat. Pripravljenih bo veliko zabavnih iger in tekmovanj, za vse bo tudi kosilo, imeli pa bomo tudi tradicionalni Cukerfest (tekmovanje v pripravi najboljše slaščice). Ker bo letos tema taborjenja potovanje okoli sveta, vam priporočamo, da pripravite svetovne sladke specialitete. Dan staršev bo potekal od 12:00 do 16:00. Da pa bomo vedeli, koliko obrokov pripraviti, bi vas prosil, da do 8. 7. izpolnite naslednjo prijavnico: https://goo.gl/forms/cCzsZDxITt6J0ZQg1

Oprema za hajk:

rutka,oblačila primerna za hojo (tudi pulover ali anorak), pohodni čevlji, rezervni čevlji, primerno
velik nahrbtnik, 6 metrov 4 milimetrske vrv, žepni nož z varovalom, čutara, svetilka, pokrivalo, sončna
krema, repelent proti komarjem in klopom, zdravstvena izkaznica, armafleks, spalna vreča, menažka
in pribor, pribor za osebno higieno.

Oprema za taborjenje:

Kje?

Najlepše poletne dni bomo letos preživljali v Srednjih Radencih ob reki Kolpi. Čakajo nas topli večeri ob ognju, pester program in najboljša taborniška družba.

Kdaj?

MČ-ji se zberejo 8. 7. 2018 ob 8.00 na makadamskem parkirišču pred pokritim olimpijskim bazenom v Kranju, GG-ji pa bodo pot na Dolenjsko začeli že 4. 7. 2018 ob 7.00 na železniški postaji Kranj. GG-ji naj imajo opremo za na taborjenje spakirano v torbi, ki jo dan pred odhodom ob 18.00 prinesete do skladišča pri AMZS, kjer jih bomo naložili na tovornjak in odpeljali na taborni prostor. 

Taborjenje bomo zaključili 15. 7. 2018 z dnevom staršev, ki ga obujamo po 3 letih :). Takrat ste vsi starši in sorodniki vabljeni na taborni prostor, kjer bo poleg spremljevalnega programa potekal tudi Cukrfest – Tekmovanje za najboljšo domačo sladico. V nedeljo na tabor prinesite najslajše domače dobrote, strokovna žirija pa bo izbrala zmagovalca.

Cena in prijave:

Cena taborjenja za GG-je, ki bodo šli na hajk in taborjenje je 130€, za MČ-je pa 110€. Podatke za plačilo najdete na zavihku “o rodu”, v polje za namen pa vpišite ime in priimek otroka.

Cena vključuje prevoz, hrano, opremo za nastanitev in zanimiv program ter kosilo ob dnevu staršev. Na drugega otroka v družini je 25€ popusta, nudimo pa tudi možnost plačila po obrokih.

Prijave žal niso več mogoče!

Kontakt in informacije:

Starešina taborjenja bo Rihard Pelko, program za MČ-je bo pripravila Metka Rus, vodja GG programa pa bo letos Gašper Arzenšek. Če imate še kakršnakoli vprašanja glede taborjenja, se lahko obrnete nanje.

Rihard Pelko: rihard.pelko@gmail.com, 070 823 303

Metka Rus: rus.metka@gmail.com, 068 165 515

Gašper Arzenšek: gasper.arzensek@hotmail.com, 070 766 540