Taborjenje 2018

Kje?

Najlepše poletne dni bomo letos preživljali v Srednjih Radencih ob reki Kolpi. Čakajo nas topli večeri ob ognju, pester program in najboljša taborniška družba.

Kdaj?

MČ-ji se zberejo 8. 7. 2018 ob 8.45 na makadamskem parkirišču pred pokritim olimpijskim bazenom v Kranju, GG-ji pa bodo pot na Dolenjsko začeli že 4. 7. 2018 ob 7.00 na železniški postaji Kranj. GG-ji naj imajo opremo za na taborjenje spakirano v torbi, ki jo dan pred odhodom ob 18.00 prinesete do skladišča pri AMZS, kjer jih bomo naložili na tovornjak in odpeljali na taborni prostor. 

Taborjenje bomo zaključili 15. 7. 2018 z dnevom staršev, ki ga obujamo po 3 letih :). Takrat ste vsi starši in sorodniki vabljeni na taborni prostor, kjer bo poleg spremljevalnega programa potekal tudi Cukrfest – Tekmovanje za najboljšo domačo sladico. V nedeljo na tabor prinesite najslajše domače dobrote, strokovna žirija pa bo izbrala zmagovalca.

Cena in prijave:

Cena taborjenja za GG-je, ki bodo šli na hajk in taborjenje je 130€, za MČ-je pa 110€. Podatke za plačilo najdete na zavihku “o rodu”, v polje za namen pa vpišite ime in priimek otroka.

Cena vključuje prevoz, hrano, opremo za nastanitev in zanimiv program ter kosilo ob dnevu staršev. Na drugega otroka v družini je 25€ popusta, nudimo pa tudi možnost plačila po obrokih.

Prijavite se lahko preko spletne prijavnice na prijave.taborniki.net.

Kontakt in informacije:

Starešina taborjenja bo Rihard Pelko, program za MČ-je bo pripravila Metka Rus, vodja GG programa pa bo letos Gašper Arzenšek. Če imate še kakršnakoli vprašanja glede taborjenja, se lahko obrnete nanje.

Rihard Pelko: rihard.pelko@gmail.com, 070 823 303

Metka Rus: rus.metka@gmail.com, 068 165 515

Gašper Arzenšek: gasper.arzensek@hotmail.com, 070 766 540