Izlet v Ljubljano

Taborništvo je nepolitično gibanje, zato se ne želimo opredeljevati o upravičenosti ali neupravičenosti stavke. Vemo pa, da bo v sredo brez varstva veliko osnovnošolcev, zato želimo našim članom ponuditi možnost za aktivno, izobraževalno in zanimivo preživet dan.

Obiskali bomo Ljubljanski grad, kjer si bomo ogledali lutkovni muzej, razstavo Slovenska zgodovina in občudovali Ljubljano z razglednega stolpa. Sledil bo čas za malico, zatem pa se bomo odpravili v tramoplin park Woop!, kjer nas čakajo 3 ure skakanja in zabave.

Zbor bo v sredo, 14. 2. 2018, ob 8:00 pred pokritim bazenom v Kranju. Na isto lokacijo se bomo vrnili ob 16. uri. Udeleženci s seboj potrebujejo primerno obleko in obutev glede na vremenske razmere, malico in športno opremo za v trampolin park (majica s kratkimi rokavi in kratke hlače).

Prijave sprejemamo na gkristanec4@gmail.com ali na 041/559-669 (Gašper) do ponedeljka, 12.2. zvečer oziroma do zapolnitve prostih mest. Pri prijavi obvezno navedite ime, priimek in starost udeleženca ter telefonsko številko enega od staršev. Če do takrat ne bo prijavljeno zadostno število udeležencev, bo izlet odpovedan. Število prostih mest je omejeno.

Cena izleta je 15 € in vključuje avtobusni prevoz, vse vstopnine in vodenja. Znesek lahko nakažete na TRR, podatke za nakazilo najdete na naši spletni strani, na zavihku o rodu. V polje za namen vpišite Rodov Izlet, ter ime in priimek udeleženca.

Dodatne informacije: 041/559-669 (Gašper Kristanec) ali gkristanec4@gmail.com.